Oportunitate – competiţie destinată studenţilor

Acasa/Anunțuri, Competiții, Proiecte, Studenți/Oportunitate – competiţie destinată studenţilor

Ambasada României în Republica Coreea a informat cu privire la invitaţia de participare la cea de a noua ediţie a “The World Asian Business Case Competition.”

Academia de Afaceri Asiatice (AAB) are plăcerea de a anunţa Concursul World Asian Business Case 2023. Aceasta este competiţia anuală organizată de AAB, care invită studenţii să scrie şi să prezinte un caz de afaceri interesant despre modul în care şi-a transformat micul său început într- un succes extraordinar. Competiţia va oferi participanţilor o mare oportunitate de a învăţa, nu numai din cazul companiei pe care o aleg, ci şi de a beneficia de o nouă experientă.

Competiţia este destinată studenţilor care sunt interesaţi de tendinţele globale, cum ar fi AI, metavers, roboţi etc şi implicaţiile lor pentru afacerile globale sau afacerile asiatice şi va fi extrem de valoroasă pentru cei care caută oportunităti în Asia, ca parte a carierei sau a dezvoltării afacerilor lor.

  • Tema conferinţei: „Crearea de experiente pe tot parcursul vietii pentru studenti
  • Cine poate participa: studenţi în echipe de 2-4 (în plus, echipa trebuie să aibă un consilier).
  • Solicitanţii trebuie să reprezinte o afacere sau o universitate.
  • Fiecare echipă ar trebui să includă un membru al facultătii sau un instructor afiliat la orice şcoală de afaceri sau universitate (AAB va acorda Premiul Top Consilier al Anului tuturor membrilor facultăţii sau instructorilor care au susţinut primele 10 echipe câştigătoare, aşa cum va fi anunţat la ceremonia de premiere a conferinţei AAB).

Informatii detaliate pot fi găsite accesând pagina următoare: www.aabworld.org precum şi în documentele anexate.

Termenul limită de depunere a propunerilor este data de 15 aprilie 2023.

2023-03-31T14:19:46+03:00
Go to Top