Centrul de formare și perfecționare

Acasa/Programe de studii/Centrul de formare și perfecționare
Centrul de formare și perfecționare2017-12-18T10:14:46+03:00

Centrul de formare şi perfecţionare continuă funcţionează în cadrul Facultăţii de Educatie Fizică şi Sport din Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, cea mai veche instituţie de învăţământ superior din România şi membră a unor importante asociaţii şi reţele universitare internaţionale (Grupul Coimbra, EUA, IAU, RUFAC, AUF).

Centru de formare şi perfecţionare continuă oferã o perspectivă educaţională dinamică, ce îmbinã armonios discipline fundamentale ale motricităţii umane cu pregãtirea academicã modernã transdisciplinarã.

Obiectivul principal îl constituie formarea de specialişti ce posedã un pachet de cunoştinţe, abilitãţi practice şi competenţe interdisciplinare ce oferã oportunitatea inserţiei reale pe piaţa muncii, în contextul dezvoltãrii personale şi creative.

Crezul nostru este animat de dorinţa de a pregãti viitori specialişti care se pot adapta cu uşurinţă la dinamica accelerată a realitãţii domeniului sportului şi la obţinerea excelenţei şi succesului în furnizarea serviciilor sportive educaţionale şi comerciale.

 

Acte necesare pentru înscriere:

Instructor de aerobic fitness – inițiere – 50 ore

CONDIŢII DE ACCES
– Absolvenţi de studii medii cu sau fără diplomă de bacalaureat
La înscriere vor prezenta:
– Copie după actul de identitate
– Copie după Certificatul de căsătorie (dacă este cazul)
– Copie după actele de studii
– Alte documente, la solicitarea furnizorului de formare
– Aviz medical – Adeverinţă medicală tip, eliberată în ultimele 6 luni, care să menţioneze starea de sănătate a candidatului (este/nu este în evidenţă cu boli cronice, şi care sunt acestea dacă este cazul). Această adeverinţă va avea menţiunea „APT PENTRU EFORT FIZIC”, specificaţie asumată de un medic cu specializarea medicină sportivă (vizată la Policlinica pentru sportivi) sau de un medic generalist.

Tehnician masseur – calificare – 1080 ore

CONDIŢII DE ACCES
-Absolvenţi de studii medii cu diploma de bacalaureat
La înscriere vor prezenta:
– Copie după actul de identitate
– Copie după Certificatul de căsătorie (dacă este cazul)
– Copie după actele de studii
– Alte documente, la solicitarea furnizorului de formare
– Aviz medical – Adeverinţă medicală tip, eliberată în ultimele 6 luni, care să menţioneze starea de sănătate a candidatului (este/nu este în evidenţă cu boli cronice, şi care sunt acestea dacă este cazul). Această adeverinţă va avea menţiunea „APT PENTRU ÎNSCIERE CURS TEHNICIAN MASEUR”

 

Go to Top